20.10.2026 Yerelden Türkiye’ye

Anasayfa · BAYBURT · Gündem

Aydıntepe’deki Kur’an kurslarında eğitim çalışmaları sürüyor

İlk yayın:
Güncelleme:
Aydıntepe’deki Kur’an kurslarında eğitim çalışmaları sürüyor

Bayburt’un Aydıntepe ilçesindeki ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında kadınlara yönelik eğitimler devam ediyor. İlçe Müftüsü Yavuz Koyuncu, kurslarda yürütülen çalışmalar hakkında Kur’an kursu öğreticilerinden bilgi aldı.

Kurslarda öğreticiler ve kursiyerlerle bir araya gelen Koyuncu, Kur’an-ı Kerim’in öğretilmesi, temel dini bilgilerin kazandırılması ve milli-manevi değerlerin gelecek nesillere aktarılması kapsamında yürütülen çalışmaların önemine değindi. Kadın kursiyerlerle sohbet eden Koyuncu, kursiyerlerin kurslara ilişkin talep ve beklentilerini dinledi.

Koyuncu, mevcut eğitim faaliyetleri ve gelecek dönemde yapılması planlanan programlar hakkında da Kur’an kursu öğreticileriyle görüş alışverişinde bulundu.

OKUMAYA DEVAM ET

Öğrenci yurdunun güçlendirme projesi için teknik toplantı yapıldı →

Kaynak: İhlas Haber Ajansı