26.10.2026 Yerelden Türkiye’ye

Anasayfa · MUĞLA · Asayiş

Bodrum’da sağanak alarmı

İlk yayın:
Güncelleme:

Haber görüntüleri: İhlas Haber Ajansı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağış ekipleri alarma geçirdi. Koyunbaba-Gümüşlük yolu su giderlerinin tıkanması nedeniyle trafiğe kapanırken, bir iş yerini su bastı. Yağışın etkisiyle yıkılan bahçe duvarının altında kalan park halindeki motosiklette hasar oluştu.

Koyunbaba Mahallesi’nde sabah saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Tıkanan su giderleri nedeniyle Koyunbaba-Gümüşlük yolu bir süre ulaşıma kapandı. Bölgede bulunan bir iş yerini de su bastı.

İhbar üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla tıkanan su giderleri açılırken, yol yeniden ulaşıma açıldı.

Yağmur sularının etkisiyle yıkılan bir bahçe duvarı ise park halindeki motosikletin üzerine devrildi. Duvarın altında kalan motosiklette hasar meydana geldi.

Konacık Mahallesi’nde de dere yataklarında temizlik çalışması yapıldı. Bodrum’da sağanak yağış aralıklarla etkisini sürdürüyor.

OKUMAYA DEVAM ET

Jandarma tarafından araması bulunan 27 şahıs tutuklandı →

Kaynak: İhlas Haber Ajansı