04.11.2026 Yerelden Türkiye’ye

Anasayfa · İstanbul · Gündem

İstanbul’u kara bulutlar kapladı, o anlar dronla görüntülendi

İlk yayın:
Güncelleme:

Haber görüntüleri: İhlas Haber Ajansı

İstanbul’da öğle saatlerinde etkili olan sağanak öncesi gökyüzünü yoğun kara bulutlar kapladı. Tarihi Yarımada ve İstanbul Boğazı üzerinde toplanan bulutlar dronla görüntülendi.

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’da hava bir anda karardı. Kentin üzerine adeta karabasan gibi çöken yoğun kara bulutlar, gündüzü geceye çevirdi. Tarihi yarımada ve Boğaz hattı üzerinde etkisini artıran bu olağanüstü doğa olayı adeta kentin silüetini örttü.

Yaklaşan yağmurla birlikte kentin silüetini kaplayan devasa bulut kütleleri, havadan dron kameralarıyla saniye saniye kaydedildi. Şehrin farklı noktalarından da net bir şekilde görülen kara bulutların ardından sağanak yağış kısa sürede etkisini gösterdi.

OKUMAYA DEVAM ET

Bayraktar TB2, FPV kamikaze dronlar ile hedefini tam isabetle vurdu →

Kaynak: İhlas Haber Ajansı