Kulüp Başkanı Maaşını Kayserispor’a Bağışladı

Kulüp Başkanı Maaşını Kayserispor’a Bağışladı

Kayseri 1. Amatör Küme takımlarından Yerköyspor Kulübü Başkanı Hacı Yusuf Şahin, bu ayki maaşını Kayserispor’a destek için bağışladığını açıkladı.

Kayseri 1. Amatör Küme takımlarından Yerköyspor’un 2004 yılından beri başkanlığını yapan ve hayatını adeta futbola adayan Başkan Hacı Yusuf Şahin, transfer tahtasının açılmasını bekleyen Kayserispor için destekte bulundu. Bu ayki maaşı olan 7 bin 500 TL’yi Kayserispor’a bağışladığını duyuran Şahin; “Kayserispor, bu şehrin bir takımı ve büyük bir marka değeri. Bu ayki maaşım olan 7 bin 500 TL’yi Kayserisporumuza bağışlıyorum. Bu desteğin, ‘damlaya damlaya göl olur’ misali etki oluşturmasını ve şehrimizin değeri olan Kayserispor’a faydalı olmasını diliyorum” dedi.

Kayserspor’u ve Kulüp Başkanı Ali Çamlı’yı sevdiğini ve desteklediğini söyleyen Şahin; “Ben kendi şahsıma böyle bir karar aldım ve bu kararın Kayseri için örnek olmasını temenni ediyorum. Spor camiasının da destek vererek Kayseri’nin marka değeri olan takımımıza sahip çıkmasını istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz