Efeler, cumhuriyet için yürüdü

Efeler, cumhuriyet için yürüdü

Aydın’ın Efeler ilçesinde cumhuriyet için yürüyen eğitimci ve öğrenciler, Paşa Yaylası’nın zirvesinde büyük Türk bayrağı açtı.

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet için bir araya gelen Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri, daire personelleri ve katılımcılar, Paşa Yaylası’nın zirvesine yürüdü. Müdürlük önünden başlayan yürüyüşte yaklaşık 23 kilometre yürüyen eğitimci ve öğrenciler, ulaştıkları zirvede büyük Türk bayrağı açarak cumhuriyetin 100. yılını kutladılar.

Doğa yürüyüşü ile ilgili konuşan Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan; “Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü coşkuyla karşılamak adına düzenlediğimiz dağ yürüyüşü etkinliğimize katılım sağlayan herkese içten teşekkürlerimi sunarım. Bu anlamlı etkinlikte sadece öğretmenlerimiz değil, aynı zamanda öğrencilerimiz, velilerimiz ve ilçemizin farklı kesimlerinden gelen katılımcılarla bir araya geldik. Doğanın büyüsünü birlikte yaşayarak, toplumumuzun bir arada olma gücünü ve dayanışmasını bir kez daha gözler önüne serdik. Cumhuriyetimizin 100. yılına böylesine anlamlı bir etkinlikle adım atmış olmanın gururunu yaşıyoruz. İlçemizin eğitim camiası olarak, birlikte nice anlamlı etkinliklere imza atmayı diliyor, bu güzel birlikteliği daha da güçlendirmek için çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi.

Yorum Yaz