Merkezefendi’de Zumba All-Star yarışması başlıyor

Merkezefendi’de Zumba All-Star yarışması başlıyor

Merkezefendi Belediyesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinde eğitim gören kadınlar Zumba All-Star Yarışması’nda mücadele edecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçedeki dans ve sporseverleri Zumba All-Star etkinliğinde buluşturacağız” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından hizmete açılan ve 15 farklı mahallede faaliyetlerine devam eden Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’nde eğitim gören kadınlar Zumba All-Star Yarışması’nda bir araya gelecek. 13 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Zumba All-Star Yarışması’nda Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’ndeki Zumba kursiyerlerinin oluşturmuş olduğu 20 farklı takım belirlenen iki şarkı ile bir birileriyle kıyasıya rekabet edecek. Yaklaşık 600 kadının katılacağı yarışmada dereceye girenler 3 kişilik jüri heyeti ile belirlenecek. Puanlama usulü ile birinci, ikinci ve üçüncü seçilerek, ilk 3 kişiye madalya takdim edilecek. Diğer katılımcılara da çeşitli hediyeler verilecek. Etkinlik saat 14.00’te başlayıp 17.00’ye kadar devam edecek. Merkezefendi’de bulunan 15 Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’nden 12.45’te servis kaldırılarak Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’na yarışmacıları ve konukları taşıyacak.

“Tüm kadınlarımızı etkinliğimize bekliyorum”

Kadınların her zaman yanlarında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak sanata, spora çok önem veriyoruz. Bugüne kadar bu alanlarda birçok proje ve etkinlik gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Tüm kadınlarımızı eğlenceli bir ortamın oluşacağı etkinliğimize 13 Ocak Cumartesi günü Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştireceğimiz Zumba All-Star Yarışmasına bekliyorum. İlçedeki dans ve sporseverleri Zumba All-Star etkinliğinde buluşturacağız. 600 zumba severin içinde bulunacağı etkinlik saat 14.00’te başlayıp 17.00’de sona erecek” diye konuştu.

Yorum Yaz