Bitlis’te yol açma çalışmaları devam ediyor

Bitlis’te yol açma çalışmaları devam ediyor

BİTLİS (İHA) – Bitlis’te kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarının yeniden açılması için il özel idaresi ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Bitlis İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen karla mücadele çalışmaları kapsamında kapanan köy yolları kısa sürede ulaşıma açılarak, vatandaşların ulaşımının kolaylaştırılması hedefleniyor. Kapalı olan köy yollarının önemli bir bölümünü ulaşıma açan ekipler, diğer köy yollarının açılması için de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bitlis İl Özel İdaresinde yapılan açıklamada, dün akşam saatlerinde aniden bastıran ve şiddetini gece boyunca sürdüren yoğun kar yağışı sebebiyle kapanan köy yollarını açma çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi. Karla mücadele ekiplerinin 24 saat hazır olduğunu ve kapanan köy yollarının açılmasına yönelik planlama çerçevesinde hemen çalışmalara başlandığı vurgulanan açıklamada, “Kar yağışı dolayısıyla kapanan köy yollarını en kısa sürede ulaşıma açarak vatandaşlarımızın herhangi bir sorun yaşamaması için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Şehrimizde etkili olan kar yağışı dolayısıyla kapanan köy yollarımızın önemli bir bölümü ulaşıma açıldı. Diğer köy yollarımızın da ulaşıma açılması için karla mücadele ekiplerimiz çalışmalarını devam ettirmektedirler” denildi.

Yorum Yaz