Gökçe Mahallesine doğalgaz müjdesi

Gökçe Mahallesine doğalgaz müjdesi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehir konforunda köy uygulamasının ilk örneğinin Gökçe Mahallesinde uygulanacağını doğalgaz yatırımlarının ise bahar aylarında başlayacağını müjdeledi.

Başkan Faruk Özlü, yeni mahalle olan Gökçe Mahallesine gitti. Köy odasında vatandaşla bir araya gelen Özlü şehir konforunda köy konseptini vatandaşlara anlattı. Belediye sınırlarına katılan yeni yerleşim bölgelerinin köy özelliğini koruyacaklarını vurguladı.

“Otobüs seferleri 3 Şubatta başlıyor”

Gökçe Mahallesi’nin imar planlarının hazır olduğunu ve yakın zamanda askıya çıkarılacağını ifade eden Faruk Özlü, vatandaşların talepleri doğrultusunda imarda gerekli düzenlemelerin yapılacağını kaydederek, bu konuda merak edilen sorulara yanıt verdi. Şehir konforunda köy konseptinin ilk örneğinin bu bölgede uygulanacağını belirten Özlü, “Türkiye’de ilk defa biz uygulayacağız. Örnek olacağız ve buradan başlayacağız. İlk doğalgaz gelecek olan mahallemiz burasıdır. İmar planlarını meclisten geçirip derhal ilgililere göndereceğiz. Akabinde hatlar döşenmeye başlar. Haftada iki defa çöpleriniz toplanacak. Düzenli otobüs seferleriniz 3 Şubat’ta başlayacak. Burası şehir merkezinden çok daha değerli olacak. Burası çok güzel bir mahalle. Mahalle oldunuz, ancak köy özelliğini koruyacağız” dedi.

Özlü, bölgede ayrıca 130 dönüm arazi üzerine Atlı Spor Kulübü kurarak, turizm hareketliliği kazandıracaklarını ifade etti.

“Kadim bir şehir olması için canla başla çalışacağız”

Yaptıkları tüm çalışmaların Düzce’nin gerçek anlamda bir il olması için olduğunu kaydeden Faruk Özlü, “Düzce’nin gerçek anlamda bir il olması için çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız. Kanunla il olunmaz. İlin bir kültürü, kimliği olur. Biz son 200 yılda gelişen bir şehiriz. Bu şehrin kadim bir şehir olması için canla başla çalışacağız. Ben sadece işimi yaparım, işimle uğraşırım. Beni destekleyin” ifadelerini kullandı.

Başkan Özlü’nün açıklamaları üzerine söz alan bir vatandaş, “Köylerin köy kalması çok güzel. Ben referandumda hayır oyu verdim, köyler ölmesin diye. Bu fikrinize bayıldım” ifadelerini kullandı.

Köy Muhtarı Nail Acar ise, “Bana en çok sorulan doğalgazdı. En önemli müjdemizi verdiniz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz