Bakız İnşaat’ın yeni projeleri yükseliyor

Bakız İnşaat’ın yeni projeleri yükseliyor

Adana’da faaliyet gösteren Bakız İnşaat’ın yeni projeleri hızla yükselmeye devam ediyor.

Uzun yıllardır Adana’nın önde gelen inşaat firmaları arasında yer alan Turgay Canver ve kızı Begüm Canver’in sahibi olduğu Bakız İnşaat, geliştirdiği projeler ile ulusal ve uluslararası gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atmaya devam ediyor.

“Misyonumuz yenilikçilik”

Firmanın sahibi Turgay Canver, “Misyonumuz her zaman yenilikçi olmak. Projelerimiz ile yenilikleri getirmeyi kendimize şiar edinmiş durumdayız. Şuana kadar bütün yapılarımızda inşa edildiği döneme göre farklılığı olan, nitelikli, güçlü projelerin yapımını gerçekleştirdik. Bundan sonraki bütün projelerimizde de aynı vizyonda devam edeceğiz” dedi.

“Projelerimiz bulunduğu bölgeyi ihya ediyor”

Begüm Canver ise bugüne kadar geliştirdikleri projelerle modern mimari tasarımların yanı sıra sağlamlıktan asla ödün vermeden ilerlerken, hem de projelerin bulunduğu bölgelerin çevresini ihya ederek nitelikli birer yaşam merkezi haline gelmelerine destek olduklarını vurguladı. Begüm Canver, “Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm projelerde olduğu gibi öncü vizyonumuzu koruyarak ilerlemekteyiz. Modern mimari tasarımları zarafet ve konforla buluştururken eşsiz tasarımları, doğanın güzellikleriyle de buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz