Düzce’de Ramazan etkinlikleri sürüyor

Düzce’de Ramazan etkinlikleri sürüyor

Düzce Belediyesi ev sahipliğinde Cedidiye Meydanı’nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden ünlü isimleri Düzcelilerle buluşturan organizasyonların son konuğu Eğitimci, Yazar Dilek Cesur oldu.

Düzce Belediyesi Ramazan Etkinlik Çadırı organizasyonlarını sürdürüyor. Cedidiye Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerde Eğitimci, Yazar Dilek Cesur Düzcelilerle bir araya geldi. Hayatın içinden anlatıları ile büyük ilgi gören Cesur’un söyleşisinde etkinlik çadırına katılım yoğun oldu.

İlk olarak sahneye çıkan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, çadırı dolduran Düzcelilere teşekkür ederek kültürel etkinliklerin devam edeceğini belirtti ve şunları söyledi: “Bu akşam çok vatandaşımız bizimle beraber. Ramazan etkinlikleri münasebetiyle Türkiye’nin en saygın, en değerli en önde gelen isimlerini Düzce’mizde misafir ediyor, sizlerle buluşturuyoruz. Bir kısmı sanatçılarımız bir kısmı yazarlar. Düzce’miz her şeyin en güzeline layık, biz de her şeyin en güzelini yapmak isteriz. Bu akşamki konuğumuz da çok değerli bir kardeşimiz. Hepinize güzel bir akşam diliyorum.”

Daha sonra Düzcelilere hitap etmek üzere sahneye çıkan Eğitimci, Yazar Dilek Cesur aile, ilişkiler ve çocuk yetiştirme konularında önerilerde bulundu. Yaşamın içinden hikaye ve örneklerle Düzcelilere hitap eden Cesur’un söyleşisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Yorum Yaz