Fuyapı, Bodrum İnşaat Fuarı’na katıldı

Fuyapı, Bodrum İnşaat Fuarı’na katıldı

Kuşadası’nın en büyük inşaat firması Fuyapı, 4. Bodrum Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı’na katıldı ve lüks villa projeleriyle ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.

14-17 Mart tarihleri arasında Bodrum Heredot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz ve İdeal Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya’nın açılış konuşmaları ile ziyaretçilere açıldı. Fuara Kuşadası’ndaki en güzel projeleriyle katılım sağlayan Fuyapı Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ünsal, ‘’Bodrumlular ve diğer fuar ziyaretçileri tarafından Bodrum dışında olmasına rağmen projelerimize yoğun ilgi var ve bu bizi çok memnun etti. Ancak zaten Fuyapı olarak Kuşadası dışında proje geliştirmeyi hedeflediğimiz yerlerden biri Bodrum. Bu fuara katılarak yeni iş potansiyeli geliştirip iş birliklerimiz sayesinde Bodrum’da proje üretme düşüncemizin altyapısını oluşturmuş olduk. Bu konuda çalışmalara başlamış olup yakın dönemde Bodrum pazarında faaliyetlerimizi hayata geçirmiş olacağız” dedi.

Fuarda VR Sanal Tur Teknolojisi ile yeni projeleri olan Citylife Villaları’nı ziyaretçilerine tanıtma deneyimi sunan Fuyapı Yönetim Kurulu Başkanı Özer Ünsal, “VR Sanal Tur teknolojisine fuar ziyaretçilerinin ilgisi yoğundu. Citylife villa projemizi Aralık ayında bitirmeyi planlıyoruz ve bu teknoloji sayesinde müşterilerimiz satın alacakları villayı gezerek evin içindeki yaşamını en ince ayrıntısına kadar görüp deneyimleyebiliyor. Kuşadası’nın en prestijli projesi olan Citylife, bu yönüyle de dikkat çekiyor” diye konuştu.

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkan Adayları tarafından stantlarının ziyaret edilerek projelerinin çok beğenildiğini söyleyen Ünsal, “Fuara katıldığımız için çok memnunuz. Bodrum Kaymakamı Sayın Mustafa Çit ve Belediye Başkan Adaylarına standımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca bu fuarda olmamıza vesile olan İdeal Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya’ya emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz