Başkan Böcek: “Halkçı projeler sürecek”

Başkan Böcek: “Halkçı projeler sürecek”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Muhittin Böcek, yeni dönemde de halkçı projelerle halkın yanında olmaya devam edecek. 5 yıl boyunca vatandaşların derdine derman olmak için var gücüyle çalışan Başkan Böcek, Antalya’nın her bir ferdi için daha iyi bir yaşam sunacak projeleri hayata geçirecek.

Görev süresi boyunca halkçı projelerle hep halkın yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni dönemde de halkçı projelerini sürdürerek Antalyalıların yanında olmaya devam edecek. Halk Et, Halk Süt, Halk Mama, Halk Ekmek, Antsu gibi halkçı projeleri kent geneline yayarak halkçı projelere yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Başkan Böcek, “İnsan odaklı hizmetler bizim için ilk sırada yer almaya devam edecek” dedi.

Barınma sorunu yaşayan üniversite öğrencileri için 5 yıllık görev süresi boyunca 5 yeni yurt açan Başkan Böcek, yurt sayısını 2 katına, burs verilen öğrenci sayısını 15 bine çıkaracak. Okul öncesi çocuklar için 5 yılda 15 kreş açan Başkan Böcek ikinci 5 yılında kreş sayısını 50’ye çıkaracak. Antalyalıların diş tedavilerinin ücretsiz yapıldığı, ücretsiz sünnet hizmeti sunulan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri ilçelere yayılacak.

“Yeni halkçı projeler”

Başkan Böcek yeni dönemde de halkçı projelerine devam edecek. 5 ilçede kurulacak Kent Lokantaları ile belediyenin üretim tesislerinde üretilen yemekler uygun fiyatla halka sunulacak. Başta öğrencilerin ve ihtiyaç sahiplerinin kaliteli ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşabilmesi sağlanacak. İhtiyaç sahibi tüm Antalyalı vatandaşların temel ihtiyaçları karşılanacak. Halkın uygun fiyat ödeyerek kaliteli ürünlere ulaşabileceği Halk Bakkal Projesi ile kadın kooperatiflerinin ve belediye iştiraklerinin ürünleri ekonomik fiyatlarla halkla buluşacak. Yenidoğan bebeklerin ilk 6 ay bez ihtiyacı karşılanacak. İhtiyaç sahibi ebeveynlerin bez masrafları en aza indirilerek ev ekonomilerine destek olunacak. Yeni evlenecek çiftlere beyaz eşya paketi verilerek genç çiftlerin ekonomik zorluklar ile mücadelelerine destek olunacak.

“Mevcut prpjeler artarak devam edecek”

Başkan Böcek’in “Sağlıklı Süt İçmek Her Çocuğumuzun Hakkı” diyerek uygulamaya koyduğu Halk Süt, yeni dönemde 2-5 yaş arası tüm çocuklara ücretsiz olacak. “Bebeklerimiz Sağlıklı Büyüsün” sloganıyla yola çıkan Halk Mama 6-24 aylık tüm bebeklere ücretsiz ulaştırılacak. 4 ilçede ve 1 mobil araçta hizmet veren Halk Et, yeni dönemde tüm ilçelerde hizmet verecek. Üniversite öğrencilerine yönelik su faturası yardımı Can Suyu olmaya devam edecek. Proje kapsamında 5 ton olan ücretsiz su desteği 10 tona çıkarılacak. Ekonomik ve sağlıklı su AntSU her kapıya gelecek ve halkın suyu olmayı sürdürecek.

Yorum Yaz